InBody

Testösszetétel mérés

KIÉRTÉKELÉSSEL ÉS JAVASLATOKKAL

A használt, illetve választott programtól, módszertől független, hiteles, pontos kontrollt biztosít. A vizsgálat preventív, egészségmegőrző szerepe kiemelten fontos.

t

Miért jó és mire való az InBody testösszetétel mérés?

hétköznapi élet, a sport, az orvostudomány több területén is megelégedéssel használható.

Bármilyen táplálkozási -, mozgás, vagy alakformáló program eredményessége, hitelesen nyomon követhető, az attól független, InBody 720 nyújtotta vizsgálattal.

Z

Prevenció:

Az InBody 720 csúcstechnológiás lehetőségei révén, mint pl. a viszcerális zsír és az ödéma mérése, széles körben alkalmazható a magas vérnyomás, diabétesz, szívbetegségek, zsírmáj, valamint a geriátriai betegségek megelőzésére.

Z

Elhízás / Obezitológis:

Nagypontosságú adatokkal szolgál, melyek a különféle elhízások kezeléséhez szükségesek. (komoly elhízás, izomhiányos elhízás, öregkori elhízás, gyermekkori elhízás és szülés utáni elhízás).

Z

Táplálkozási programok kontrollálása / Dietetika / Geriátria:

Alkalmazásával elemezhető a páciensek tápláltsági és egészségi állapota sorvadásos betegségek, geriátriai betegségek, krónikus betegségek és a gyermek növekedési periódusa folyamán. Különösképpen a széles hullámsávú frekvenciák alkalmazása révén, pontos diagnózist ad a betegek tápláltsági állapotáról

Z

Sport, Mozgás, Sporttáplálkozás:

Nagypontosságú adatokkal szolgál, melyek a különféle elhízások kezeléséhez szükségesek. (komoly elhízás, izomhiányos elhízás, öregkori elhízás, gyermekkori elhízás és szülés utáni elhízás).

t

Miben egyedülálló a mérés?

A testösszetétel vizsgálatok területén proffeszionális, kitűnő lehetőséget biztosít egy gyors, és részletes elemzéshez.

A részletes paraméterek mellett az egyén fittségi mutatóját is meghatározza.

Tanusítványok

Klinikai megbízhatóság

Több mint 500 cikk került publikálásra az InBody működésével kapcsolatban. A világ orvosi szakemberei számos cikkben bizonyították az InBody 720 testösszetétel mérés klinikai megbízhatóságát és 98,4 százalékos korrelációt mutat az aranystandardnak számító DEXA berendezéssel. Az InBody 720 rendelkezik az egészségügyi eszközökre vonatkozó amerikai FDA tanúsítvánnyal.

AZONNALI

Időpontfoglalás

Mondjon nemet a hosszú várólistákra és foglalja le az időpontját itt és most. A Moszkva tér Medical Center szakemberei szerettel várják!

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon