Dr. Csekei Gizella Sára

RADIOLÓGUS, ULTRAHANGOS SZAKORVOS

“Egy orvosnak az emberek igen érzékeny helyzetben, saját betegségükről nyílnak meg, ebben keresnek segítséget, iránymutatást, vallom hogy az ilyen fokú bizalom elnyerése kiváltság és ennek megfelelő odafigyelést igényel.”

Bemutatkozás

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen, már a tanulmányaim során is megfogott a radiológia, különösen hogy kívülről vizsgálva, ám belülről láthatjuk az emberi testet. TDK és diplomamunkámat is ezen szakterületből írtam.

Szakképzésemet a Honvédkórházban töltöttem, így széleskörű tapasztalatra sikerült szert tennem, mind az ambuláns, mind a sürgősségi kórképek terén. A kórház profiljából adódóan főként a sürgősségi és hasi radiológiában mélyedtem el.

Képzésem alatt volt szerencsém külföldi tanulmányutakon Svájcban és   Dél—Koreában is megismerni a munkaszervezés, betegellátás menetét.

2019-ben szakvizsgáztam, és a Honvédkórház mellett a magánegészségügyben helyezkedtem el. A színvonalas ellátás során elengedhetetlen a folyamatos képzés, naprakész információk megszerzése, ezért tartom fontosnak a Magyar Radiológusok Társaságának és az Európai Radiológus Társaság aktív tagságát.

Orvosként legfőbb célom a páciens gyógyulásának elősegítése, radiológusként a klinikussal együttműködve a diagnózis felállítása, illetve szükség esetén javaslatot tenni további diagnosztikai vizsgálatok tekintetében.

Tanulmányok és képzések

  • Orvosi diploma: Semmelweis Egyetem ÁOK
  • Radiológia szakvizsga
  • Beszélt nyelvek: angol

Kórházi háttér

  • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ I-es telephely (Honvédkórház)
  • Medicover Egészségközpont, Magánklinika
 

Specializáció

Z

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat

Z

Ér vizsgálatok (vénás, illetve carotis Doppler)

Z

Pajzsmirigy vizsgálat

Z

Célzott lágyrész ultrahang vizsgálat

ultrahangos vizsgálatok
 

Galéria

 

Az Önök véleménye

Friss információ

Szülési szabadság miatt nem lehet időpontot foglalni.

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon