Urológiai szakrendelés

Az urológiai ellátáson belül általános urológiai kivizsgálást és góckutatást végzünk, mely során fizikális és ultrahangos vizsgálattal zárjuk ki az urológiai megbetegedéseket. A fizikális vizsgálat során a hasi státusz felmérése mellett a genitális szervek állapotának felmérésére is szakítunk időt, az urológiai ultrahangvizsgálat pedig kiterjed a vesék, a húgyhólyag, a prosztata és a herék vizsgálatára is.

 

Urológiai szolgáltatásaink

Vizelettartási problémák, inkontinencia vizsgálata

Széles körű kivizsgálást nyújtunk a vizeletürítési és vizelettartási problémákkal élő, vizelet inkontinenciától szenvedő betegeink számára is! Az akaratlan vizeletvesztés mind férfiak, mind nők között, nagy számba fordul elő és rendkívüli mértékben ronthatja az életminőséget, ezért kiemelten fontos ezen problémák kivizsgálása és megfelelő megoldás keresése!

Gyulladásos megbetegedések kezelése

Nagy hangsúlyt fektetünk a vizelet- és húgycsőfertőzések, prosztatagyulladás és szexuálisan terjedő kórállapotok vizsgálatára, illetve kezelésére. Külön figyelmet fordítunk a gyulladásos tüneteket tapasztaló, krónikus kismedencei panaszokkal élő pácienseinkre is, hiszen gyakori, hogy hosszasan fennálló fájdalmaikat nem gyulladás, hanem neurológiai, vagy egyéb szisztémás betegség okozza.

Merevedési problémák kivizsgálása

A merevedési elégtelenség (vagy más néven: erektilis diszfunkció) egy sokakat érintő, gyakran előforduló probléma, mely azonban számos különböző okból eredhet: megjelenhet gyógyszer mellékhatásaként, ideggyógyászati, belgyógyászati, vagy kardiológiai betegség tüneteként, de pszichés stressz is merevedési képtelenséget okozhat. Ennek kivizsgálása urológus feladata! Az esetek jelentős részében a vizsgálat során tapasztaltakkal a probléma kiváltó oka jól körülírhatóvá válik és tanácsadásra is nyílik lehetőség.

Prosztatarák szűrővizsgálat

A Moszkva Tér Medical Centerben lehetőséget biztosítunk a prosztata vizsgálatára. Szűrővizsgálatunk során a prosztata tapintásos vizsgálata mellett egy vérvizsgálattal (a PSA nevezetű tumormarker levételével) is közelebb kerülünk a prosztata rosszindulatú elváltozásának kizárásához, vagy igazolásához.

Labor

Az urológiai szakrendelésen a személyes találkozás, kivizsgálás és ultrahangdiagnosztika mellett  lehetőségünk van laborvizsgálatok végzésére is, így a már fent említett prosztata specifikus antigén (PSA) tumormarker vizsgálat mellett vizeletvizsgálatot, a vesefunkció vizsgálatát, húgycsőkenetet és számos egyéb vizsgálatot is elvégezhetünk.

AZONNALI

Időpontfoglalás

Mondjon nemet a hosszú várólistákra és foglalja le az időpontját itt és most. A Moszkva tér Medical Center szakemberei szerettel várják!

Dr. Romics Miklós

UROLÓGUS, EGYETEMI TANÁRSEGÉD

Már az egyetemi éveim során is az urológiai érdekelt a legjobban.” –  Dr. Romics Miklós

Z

Urológia

Általános kivizsgálás, kezelés, tanácsadás, ultrahang.

Z

Prosztatarák-szűrés

Rosszindulatú daganatok diagnosztizálása.

Z

Vizelet inkontinencia

Vizelattartási panaszok kivizsgálása, kezelése.

Időpontfoglalás

Itt talál minket:

A Moszkva tér Medical Center autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen elérheti. 

Tömegközlekedéssel: Széll Kálmán tértől 2 perc séta vagy 59-es, 61-es villamosok Nyúl utcai megállójánál. 

Info

Elérhetőségeink

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

Telefon

+3670 616 96 90

Email

info@moszkvatermedical.com

Facebook

Maradjunk kapcsolatban! Kövessen minket a Facebookon is!