Magyar Klára

SZÜLÉSZNŐ, VEZETŐ ASSZISZTENS

“Az ember csendes lesz, egészen csendes. Később, mikor a gyerek sírni kezd, a néző kisompolyog a szobából, s úgy érzi, Michelangelo kontár volt és Newton, minden számításával, műkedvelő.”

Dr. Mikó Zsuszanna

⭐⭐⭐⭐⭐

Fontos megemlítenem Klári nővért, aki kedvességgel kezel minden alkalommal és ez rengeteget jelent a gyerekkortól begyűjtött számtalan nehéz élmény ellensúlyozásában, gyógyításában. 🙏

Dósa Judit

Bemutatkozás

Azon szerencsések közé tartozom,akik a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján gyűjthettek szakmai tapasztalatot.

Az eltöltött évek alatt széleskörű gyakorlatot szereztem mind az élettani, mind a patológiás , magas kockázatú várandósok gondozásában és szülésében. Kellő szülőszobai szakismeret után vonzott a “másik oldal” is. Személyesen is átélhettem azt a csodát ,amiről könnybe lábadt szemmel szoktak mesélni. Két gyönyörű gyermek édesanyja lehetek. ❤️

Arra törekszem, hogy munkámat kellő alázattal gyakoroljam. Hiszem, hogy a legfontosabb a betegekkel való kommunikáció. Az orvos-beteg-ápoló kapcsolat speciális, a kölcsönös bizalom elengedhetetlen.

Tanulmányok és képzések

  • Raoul Wallenberg Human Szakképző Iskola-Szülésznő 5.5
  • Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar- Szülésznő Bsc

Szakmai háttér

  • MHEK Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztály
 

Az Önök véleménye

 

Galéria

 

Közvetlen asszisztencia az alábbi szolgáltatásoknál

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon