Nőgyógyászati magánrendelés

A Moszkva tér Medical Centerben kiemelt figyelmet fordítunk a hölgyek egészségére. Budapesti rendelőnkben a sokszor életmentő szűrővizsgálatok és kezelések mellett azokat a kismamákat is szeretettel várjuk, akiknek fontos, hogy a babavárás biztonságos és gondtalan legyen.

 

Nőgyógyászati csomagok

Nőgyógyászati STD szűrőcsomag

Mit tartalmaz?

 • nőgyógyászati vizsgálat
 • 5-ös panel (Trichomonas v., Chlamydia t., N. gonorrhoeae, Mycoplasma g., Ureaplasma u.)
 • HIV
 • szifilisz

60.000 Ft

STD szűrőcsomag (10-es panel)

Mit tartalmaz?

 • Trichomonas v.
 • Chlamydia t.
 • N. gonorrhoeae
 • Mycoplasma g.
 • Mycoplasma H.
 • Ureaplasma u.
 • Ureaplasma p.
 • Herpes Simplex I/II
 • Treponema P.

Szakorvosi vizsgálat árát nem tartalmazza.

30.000 Ft

HPV oltás, hatóanyaggal

Mit tartalmaz?

 • Gardasil 9 oltóanyag
 • beadás

Folyamatosan készleten, így akár holnap megkaphatja az oltást.

55.000 Ft / adag

 

Nőgyógyászati szolgáltatásaink

Z

Nőgyógyászati szakvizsgálat

A Moszkva tér Medical Center szakképzett orvosai a legmodernebb diagnosztikai eljárások alkalmazásával várják a hölgyeket. A szűrővizsgálatok segítségével idejében felderíthető a méhnyakrák, szexuális úton terjedő betegségek (STD), HPV-fertőzés, és megoldást találhatunk a sokszor kellemetlen tünetekkel járó egyéb nőgyógyászati betegségek, elváltozások, fertőzések kezelésére.

Z

Gyermeknőgyógyászat

A nőgyógyásszal történő találkozás meghatározó élmény, éppen ezért igyekszünk az első vizsgálatot a lehető legmegnyugtatóbb, barátságos légkörben megejteni, hogy a jövőben se féljenek az orvosi vizsgálattól. Legyen szó gyermek- és serdülőkori vérzészavarok, gyermeknőgyógyászati fertőzések kezeléséről vagy hasi ultrahangról.

Z

Terhesgondozás, szülésvezetés

A babavárás első pillanatától egészen a szülésig maximális figyelmet fordítunk az várandósokra. Lelkiismeretes szülész-nőgyógyász orvosainknak köszönhetően örömökben és meghitt pillanatokban gazdag élmények várnak a kismamákra.

Orvosaink többször vezettek VBAC szülést, így nagy tapasztalattal és gondoskodással fordulnak azok felé a kismamák felé, akiknek korábbi gyermekei nem tudtak természetes módon megszületni.

Terhesgondozásról további információ

Z

PCOS

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a policisztás ovárium szindróma felderítésében, sikeres kezelésében. A Moszkva tér Medical Centerben felkészült orvosokkal, laboratóriumi vizsgálatokkal és ultrahanggal várjuk a betegséggel érintett pácienseinket.

Z

Onkológia

A nőgyógyászati daganatok szűrésére nagy hangsúlyt fektetünk. Méhnyakrák és HPV szűrés, CINTEC plus vizsgálattal kiegészítve. A méhtest-, méhnyálkahártya-, valamint petefészek daganatok időben való felismerése életet menthet.

Z

HPV szűrés és oltás

A szexuális aktív felnőttek több mint 70%-a megfertőződik a HPV-vel, ami tünetmentesen van jelen a szervezetben. A HPV egyes típusai felelősek többek között a méhnyakrák, a női szeméremtesti, a hüvelyi, az anális, de akár még torokrák kialakulásában.

A megelőzésben kiemelkedő szerepet játszik a HPV oltás és a rendszeres éves ellenőrző vizsgálat.

További információ és időpontfoglalás

 

Milyen estekben keressen fel nőgyógyászati rendelőt?

=

Általános szűrővizsgálat során

A rendszeres nőgyógyászati ellenőrzések magukban foglalják a széles körű vizsgálatokat, mint például a méhnyakrák szűrése, a méh és a petefészkek vizsgálata, valamint a külső nemi szervek ellenőrzése, a reproduktív egészség átfogó vizsgálata érdekében.

=

Megszokottól eltérő hüvelyi folyás vagy állag változása

Ha bármilyen szokatlan hüvelyi folyást vagy állagváltozást észlel, például szokatlan színű vagy szagú folyást, viszketést vagy égető érzést, akkor fontos a nőgyógyászati vizsgálat. Ez utalhat hüvelyi fertőzésekre, például gombás vagy bakteriális fertőzésekre, amelyek kezelése gyógyszerekkel, krémekkel vagy antibiotikumos kúrával történik. Az időben történő kezelés segíthet elkerülni a fertőzés továbbterjedését és az esetleges komplikációkat.

=

Alhasi vagy medencetáji fájdalom

A nőgyógyászati vizsgálat során lehetőséget ad a méh, petefészkek, hólyag vagy más belső szervek esetleges rendellenességeinek felfedezésére, okainak a meghatározására, beleértve a gyulladásos megbetegedések vagy daganatos elváltozásokat is.

=

Vérzési rendellenességek

A kivizsgálás magában foglalja a rendszeres vagy nem megszokott vérzés okainak feltárását, mint például a túl bőséges, rendszertelen menstruáció, a menstruációs ciklus zavara vagy a vérzési problémák más lehetséges okainak felderítése.

=

Menstruációs panaszok

A menstruációs tünetek, mint például erős görcsök, ájulás, túl erős vérzés vagy rendszertelen ciklus esetén a nőgyógyászati vizsgálat segít az alapvető egészségügyi problémák, például hormonális egyensúlyhiány vagy egészségügyi rendellenességek azonosításában és kezelésében.

=

Fájdalmas vizelés vagy együttlét

A nőgyógyászati vizsgálat során magában foglalja a húgyúti vagy nemi úton terjedő fertőzések felderítését és azonosítását, valamint a hüvelyi szárazság vagy más anatómiai rendellenességek kizárását. Amennyiben hormonális probléma állhat a fájdalmas együttlét mögött, megfelelő kezeléssel és tanácsadással ismét szexuálisan aktív és kellemes élményeket élhet át a páciens. A kezelési lehetőségek közé tartozhatnak hormonterápia, életmódbeli változtatások és egyéb alternatív módszerek, amelyek célja a hormonális egyensúly helyreállítása és a hüvelyi szövetek rugalmasságának javítása.

=

Hüvelyi fertőzések kivizsgálása

Alapvető lépés a nőgyógyászati diagnosztikában, mivel lehetővé teszi a pontos diagnózist és a megfelelő kezelést a betegség jellegétől függően. A vizsgálat magában foglalja a hüvelyi kenetvételt és laboratóriumi vizsgálatokat, amelyek segítenek azonosítani a fertőzés típusát és a megfelelő kezelési lehetőségeket, beleértve a gombás, bakteriális vagy más típusú fertőzéseket.

=

Gyermekvállalás előtti konzultáció (családtervezés)

A gyermekvállalás előtti konzultáció során a nőgyógyász részletesen átbeszéli a lehetséges terhesség előkészítésének fontos lépéseit. Ez magában foglalja a táplálkozás, az egészséges életmód, a vitamin- és ásványi anyag kiegészítők szükségességét, valamint a lehetséges egészségügyi kockázatokat, amelyek befolyásolhatják a terhesség és a szülés folyamatát. A nőgyógyász felméri a reproduktív egészséget, és szükség esetén további vizsgálatokat vagy kezeléseket javasolhat a tervezett terhesség előtt, hogy minimalizálja a lehetséges kockázatokat és elősegítse a sikeres terhességet. A szűrések során akár az apa egészségi állapota is felmérhetővé válik meghatározott labor vizsgálatok és genetikai szűréseket elvégezve.

=

Hormonális változások és menopauza tünetei

​A hormonális változások és a menopauza tünetei, mint például hőhullámok, éjszakai izzadás, hangulatváltozások, alvászavarok vagy szexuális problémák, mint például hüvelyi szárazság, csökkent libidó vagy fájdalmas együttlét, megfelelő kezelést és tanácsadást igényelhetnek. A hormonpótló kezelések, életmódbeli változtatások, étrend-kiegészítők vagy más kezelési módok segíthetnek enyhíteni ezeket a tüneteket és javítani az életminőséget. 

Dietetikusunk, Zalai Noémi étrendtanácsadása és konzultációja során a megfelelő életvitel is kidolgozásra kerülhet, ami a szabad, felhőtlen életvitelt is lehetővé teheti.   « További információ »

=

Szeméremtesten megjelenő elváltozások

A nőgyógyászati vizsgálat fontos részét képezik az elváltozások minél korábbi felfedezése, mivel ezek az elváltozások lehetnek az STD-k (szexuális úton terjedő betegségek) vagy a HPV (humán papillomavírus) fertőzések jelei. A vizsgálat során a nőgyógyász részletesen megvizsgálja a szeméremterületet és a hüvelyt, hogy azonosítsa az esetleges elváltozásokat, mint például szemölcsöket, duzzanatokat, csomókat vagy kiütéseket.

Egyes STD-k, mint például a chlamydia, a gonorrhoea, a szifilisz vagy a herpesz, gyakran okozhatnak szeméremtesten megjelenő elváltozásokat, emiatt fontos ezeknek a fertőzéseknek az azonosítása és kezelése a továbbterjedés megelőzése érdekében.

A HPV olyan vírusos fertőzés, amely szemölcsöket okozhat a nemi szerveken, és bizonyos HPV-típusok a méhnyakrák kialakulásának kockázatát is növelhetik. A nőgyógyászati vizsgálat során az orvos azonosítja ezeket az elváltozásokat, majd megfelelő kezelési tervet javasol, amely lehet gyógyszeres kezelés, sebészeti beavatkozás vagy egyéb terápiás lehetőség.

=

HPV szűrés, HPV tipizálás, HPV oltás

A HPV szűrés és tipizálás segít azonosítani a humán papillomavírus jelenlétét  és típusát a testben, míg az oltás lehetőséget nyújt a HPV elleni védettség kialakítására és a méhnyakrák kockázatának csökkentésére.

=

STD (nemi úton terjedő betegségek) szűrése

A szűrés lehetővé teszi az ilyen jellegű fertőzések korai azonosítását és kezelését, valamint a fertőzés terjedésének megakadályozását.

 

Nőgyógyászati vizsgálat menete

Minden vizsgálat beszélgetéssel indul, ahol a szakorvos megismeri a pácines panaszait, feltérképezi az állapotát és  kórtörténetet állít fel.

A felmérés során szó esik a menstruációs ciklus hosszáról, erősségéről, a ciklus közben felmerülő panaszokról – pl. fájdalom, vérzési rendellenesség. Szóba kerül, hogy szed-e fogamzásgátlót és ha igen, akkor milyet és milyen tapasztalata van illetve tapasztal-e rendellenes tüneteket szedés alatt. Szóba kerülnek egyúttal a családban előforduló betegségek, amivel a hajlamosító tényezőket is számba veszi így a szakorvos. Legutolsó rákszűrés időpontja és eredménye is szóba kerül, mely alapján elől, hogy az aktuális vizsgálaton időszerű vagy indokolt-e egy újabb teszt elvégzése.

A vizsgálat előtti beszélgetés nemcsak a páciens problémáinak megismeréséről szól, a feszültség oldása és bizalom kiépítése is nagy szerepet játszik ebben a szakaszban. Ahogy olyan kérdésekre is választ kaphat nyőgyógyászati témában, ami már régóta foglalkoztatja.

A szóbeli állapotmérést követően a fizikális vizsgálatra kerül sor, ahol a hüvelyi-, az ultrahangos vizsgálat és a mintavételek történnek. Ekkor vesznek mintát például  méhnyakrákszűréshez vagy HPV teszthez.

A vizsgálat végén a betegkezelőlap megírásakor a gyógyszereket és fogamzásgátló tablattát is felírja az orvos, amit e-recept formájában a felhőben azonnal elérhetővé tesz.

Amennyiben valamilyen elváltozást tapasztalt orvosunk, pontosan elmagyarázza Önnek hogy milyen további vizsgálatokra vagy lépésekre van szükség a teljes felépüléshez.

 

Mit tartalmaz a nőgyógyászati vizsgálat?

=

Anamnézis felvétele

A vizsgálat megkezdése előtt a nőgyógyász általában részletesen megkérdezi a beteget az esetleges korábbi nőgyógyászati problémákról, családi anamnézisről, menstruációs ciklusról, egyéb jellegzetes tünetekről, valamint aktuális tüneteit is rögzítik.

=

Fizikai vizsgálat

tapintásos ellenőrzés, kolposzkópos méh-, hüvely- külső nemiszerv vizsgálat

=

Méhnyakrák szűréshez mintavétel

A kenetvétel során a nőgyógyász speciális eszközzel mintát vesz a méhnyakról, amelyet laboratóriumban vizsgálnak meg. Ez segít a fertőzések, daganatok vagy más eltérések azonosításában.

=

Szükség vagy kérés esetén ultrahangos vizsgálat (hasi és/vagy hüvelyi)

Az ultrahangos vizsgálat lehetővé teszi a belső reproduktív szervek (méh, petefészkek stb.) részletesebb vizsgálatát. Az ultrahangos vizsgálat lehet hasi vagy hüvelyi.

=

Szükség vagy kérés esetén HPV vagy STD szűréshez mintavétel

Ha a páciens kockázati csoportba tartozik vagy tünetei utalnak bizonyos szexuális úton terjedő fertőzésekre vagy betegségekre. HPV esetén mintavétel általában a méhnyakról vagy a hüvely faláról történik egy speciális ecsettel. Az STD szűrés során a nőgyógyász általában vért vagy más testnedveket vesz, amelyet laboratóriumi vizsgálatra küldenek. Ez segít az esetleges fertőzések azonosításában, típusának meghatározásában és a megfelelő kezelés kialakításában.

=

Emlővizsgálat

A nőgyógyász a mellvizsgálat során ellenőrzi a mell formáját, méretét és esetleges elváltozásokat, valamint tanácsokat ad az önvizsgálat fontosságára és módjára.

 

Miért döntsön rendelőnk mellett?

=
Budapesten, a Széll Kálmán térnél, központi elhelyezkedésű rendelőben várjuk.
=
Modern környezetben, felszerelt rendelőben történik a vizsgálat.
=
Nőgyógyász orvosaink megértőek, türelmesek, felkészültek és hatalmas tapasztalattal várják Önt.
=
Gyermeknőgyógyászati rendelésünkön a kiskorúak ellátása is biztosított, nyugodt, baráti és türelmes környezetben.
=
Mindig tartunk készleten rendelőnkben a Gardasil 9 vedőoltásból, így akár holnap is megkaphatja az első HPV oltását.
=
Kismamák a legmodernebb genetikai tesztek közül választhatnak.

=
Terhességi ultrahangos vizsgálat során a kismama és kísérője is kényelmesen, hatalmas plazmatévén követheti a baba felmérését.

 

Áraink

Dr. Kovács Attila Csaba árai eltérnek a többi nőgyógyász áraitól! További információt >>IDE KATTINTVA<< talál.

Nőgyógyászati vizsgálat25 000
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal30 000
Nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal és rákszűréssel37 000
HPV oltás beadása oltóanyaggal55 000
STD szűrőcsomag (nőgyógyászati vizsgálat, 5-ös panel, HIV, szifilisz)60 000
Sürgősségi fogamzásgátlás10 000
Kontroll ultrahang20 000
Spirál felhelyezés (eszköz nélkül)35 000
Spirál levétel20 000
Spirál felhelyezés (hormontartalmú eszközzel)85 000
Arabin pesszárium felhelyezése (eszközzel)55 000
Spirál levétel30 000
Nőgyógyászati vizsgálat
és HPV-tipizálás
45 000
Kontroll, leletbemutatás, konzultáció20 000
Varratszedés10 000
Receptírás3 000
Szakorvosi vizsgálaton felül fizetendő mintavételek:
Nőgyógyászati rákszűrés7 000
Streptococcus-szűrés8 000
Hüvelyváladék tenyésztés15 000
STD szűrőcsomag (3-as panel: Trichomonas v., Chlamydia t., N. gonorrhoeae)
Szakorvosi vizsgálat árát nem tartalmazza.
17 000
STD szűrőcsomag (5-ös panel: Trichomonas v., Chlamydia t., N. gonorrhoeae, Mycoplasma g., Ureaplasma u.)
Szakorvosi vizsgálat árát nem tartalmazza.
20 000
STD szűrőcsomag (6-os panel: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Neisseria, Gardnerella, Atopobium)
Szakorvosi vizsgálat árát nem tartalmazza.
25 000
STD szűrőcsomag (10-es panel: Trichomonas v., Chlamydia t., N. gonorrhoeae, Mycoplasma g., Mycoplasma H., Ureaplasma u., Ureaplasma p., Herpes Simplex I/II, Treponema P.)
Szakorvosi vizsgálat árát nem tartalmazza.
30 000

 

Időpontfoglalás

Dr. Hoffman Eszter, szülész-nőgyógyász, nőgyógyászat, terhesgondozás, nőgyógyászati vizsgálatok, nőgyógyászati szűrések, HPV oltás, STD szűrés

Dr. Hoffmann Eszter

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ

Z

Nőgyógyászat

Ultrahangos vizsgálatok, nőgyógyászati fertőzések szűrése, kivizsgálása (herpesz, HPV, STD-k), hormonvizsgálatok, fogamzásgátlási tanácsadás

Z

Terhesgondozás

Az első pozitív teszttől egészen a szülésig
VBAC-t tervező kismamák gondozása és szülésvezetése

Z

Nőgyógyászati onkológia

Nőgyógyászati rákszűrés és elemzés, petefészek daganatok

Dr. Kovács Bence Géza, szülész-nőgyógyász, nőgyógyászat, terhesgondozás, nőgyógyászati vizsgálatok, nőgyógyászati szűrések, HPV oltás, STD szűrés

Dr. Kovács Bence Géza

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ

Z

Nőgyógyászat

Ultrahangos vizsgálatok, petefészek daganatok, méhnyakrák, nőgyógyászati fertőzések szűrése, kivizsgálása (herpesz, HPV, STD-k), nőgyógyászati műtétek

Z

Terhesgondozás

Az első pozitív teszttől a szülés levezetésééig
VBAC-t tervező kismamák gondozása és szülésvezetése

Dr. Kovács Attila Csaba, nőgyógyászat, nőgyógyász, terhesgondozás

Dr. Kovács Attila Csaba

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ

Z

Nőgyógyászat

UH vizsgálat, fogamzásgátlási tanácsadás, nőgyógyászati fertőző betegségek kezelése, HPV szűrés, hormonvizsgálat

Z

Nőgyógyászati onkológia

Nőgyógyászati rákszűrés, elemzés

Z

Menopausa gondozás

Dr. Balogh Sára, szülész-nőgyógyász, nőgyógyászat, terhesgondozás, nőgyógyászati vizsgálatok, nőgyógyászati szűrések, HPV oltás, STD szűrés

Dr. Balogh Sára

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ

Z

Nőgyógyászat

Petefészek daganatok, méhnyakrák, nőgyógyászati fertőzések szűrése, kivizsgálása (herpesz, HPV, STD-k), nőgyógyászati műtétek.

Z

PCOS

Policisztás ovárium szindróma vizsgálata, kezelése

Z

Terhesgondozás

Kismamák terhesgondozása, szülések vezénylése

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon