Dr. Romics Miklós PhD. FEBU

UROLÓGUS, EGYETEMI ADJUNKTUS

“Az urológia ma már nem csak egyszerűen „urológia”: egyszerre infektológia és onkológia, rekonstrukció és rehabilitáció, kősebészet és kontinenciaterápia.”

⭐⭐⭐⭐⭐

A Doktor úr mindent részletesen elmagyarázott, lehetőségeket felvázolta, kérdésemre részletesen válaszolt. Kedves volt, nagy szakértelemmel.

Hajnalka (Ellenőrzött értékelés)

foglaljorvost.hu

Bemutatkozás

1987-ben, Nyugat-Németországban születtem. 2012-ben szereztem orvos doktori diplomát a Semmelweis Egyetemen, és kezdtem meg a munkát az egyetem Urológiai Klinikáján. Érdeklődési területem a kezdeti években a tumoros betegségekre, főként a prosztatarákra irányult, később fordultam a funkcionális urológia, az akaratlan vizeletvesztés, az ideggyógyászati problémákból fakadó vizelési problémák és a nőgyógyászati urológia (urogynaekológia) felé. Az egyesített európai urológiai szakvizsgát 2018-ban tettem le, doktori (PhD) tézisemet pedig 2020-ban védtem meg, az inkontinencia műtéti ellátásának témájában. Ugyanebben az évben egyetemi tanársegéd, 2023-ban egyetemi adjunktusi kinevezést nyertem el.

Alapító tagja vagyok a Semmelweis Egyetem Kismedencei Fájdalom Munkacsoportjának, valamint a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaságnak, továbbá szerzője és előadója 28 – angol, magyar, és német nyelvű – tudományos közleménynek, valamint 70 kongresszusi előadásnak.

Tagja vagyok három hazai és nyolc nemzetközi tudományos társaságnak, bírálója három hazai és öt nemzetközi tudományos folyóiratnak.

A Moszkva tér Medical Centerben általános urológiai kivizsgálás és tanácsadás mellett ultrahang diagnosztikát, prosztatarák-szűrést, valamint akaratlan vizeletvesztéses panaszok és hüvelyi prolapszusok, valamint krónikus kismedencei fájdalom vizsgálatát és menedzsmentjét végzem.

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem
  • Ösztöndíjasként az USA-ban, Skóciában is Ausztriában tanult

Szakmai érdekességek

 

Specializáció

Z

Urológia

Általános kivizsgálás, kezelés, tanácsadás, ultrahang.

Z

Prosztatarák-szűrés

Rosszindulatú daganatok diagnosztizálása.

Z

Vizelet inkontinencia

Vizelattartási panaszok kivizsgálása, kezelése.

Z

STD szűrés férfiaknak

 

Az Önök véleménye

Orvosom határozott, célra összpontosító, hasznos tanácsokkal ellátó, megfelelő ellátásban részesített.
Antalné

Nagyon rendes kis rendelő, a recepción kedvesek és szépen intézik a szükséges dolgokat. A felkeresett orvost már ismertük, ezért jöttünk ebbe a rendelőbe.
Szerdahelyi József

GYORS

Időpontfoglalás

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon