Esztétikai kezelések

Amennyiben szeretnénk a bőrünk öregedését megállítani, ismét üdítően szeretnénk kinézni és szeretnénk a bőrünknek megadni a kényeztetést, biztonságos és gyors megoldásokkal élhetünk.

Esztétikai beavatkozások során, hegek elhalványítása, esetleg jóindulatú növedékek- vagy anyajegyek lézeres eltávolítása mellett is dönthetünk. Ha rossz helyen találhatóak vagy olyan helyen vannak testünkön, ami számunkra zavaró és önbizalomhiányt okoz, érdemes a beavatkozás mellett dönteni.

 

Milyen esztétikai kezeléseket végzünk?

E

Esztétikailag zavaró növedékek, fibromák, seborrhoeás keratosisok eltávolítása helyi érzéstelenítéssel

E

Kozmetológiai lézer- és egyéb kezelések

E

Érbetegségek és éreredetű elváltozások kezelése

E

Hegek kezelése

Hialuronsavas töltés, volumenpótlás

A hylaurolsav a testünkben is megtalálható szénhidrát, aminek fő funkciója a víz megkötése, de a ízületek közötti kenésben is fontos feladatot lát el. Az kezelés gyors és a lehető legkisebb érzékenységgel jár. A kezelés hatása 5-12 hónapig is tarthat, ami ismételhető.

E

Ajakfeltöltés hialuronsavval

E

Thread lifting arckezelés

E

B0T0X kezelések

 

Thread lifting – felszívódó szálas arckezelések

A Thread Lifting egy esztétikai eljárás, amelyet általában az arckontúr javítására és a bőr feszességének növelésére alkalmaznak. Ez a módszer felszívódó szálak használatával működik, amelyeket a bőr alá helyeznek, hogy támogassák és emeljék azt.

A kezelés során vékonyszálú, biológiai lebomló anyagból készült szálakat alkalmaznak, amelyeket az arcbőr alá helyeznek. Ezek a szálak általában polidiokanónból vagy polidiszálfból készülnek, olyan anyagokból, amelyek biztonságosak és jól tolerálhatók a szervezetben. Ahogy ezek a szálak lassan felszívódnak, stimulálják a kollagéntermelést, ami hosszú távon hozzájárul a bőr feszességének és rugalmasságának javításához.

A Thread Lifting előnye, hogy viszonylag kevésbé invazív, mint például a hagyományos arckontúr korrekciós műtétek, mint például az arcfelvarrás. A kezelés gyorsabb helyreállítási idővel jár, és általában minimális kellemetlenséggel jár. Emellett az eredmények természetesnek tűnnek, mivel a szálakat úgy helyezik el, hogy a bőr természetes kontúrjait kövessék.

Hogyan zajlik a thread lifting arckezelés?

A kezelés előtt az orvos alapos konzultációt tart a pácienssel, hogy megértse a páciens elvárásait és egyéni igényeit, valamint az előzetes egészségügyi felmérés is megtörténhessen. Az orvos ezután egyéni tervezést végez, hogy meghatározza a legmegfelelőbb szálak típusát, hosszát és elhelyezkedését az adott kezeléshez.

A kezelés napján általában először megtörténik a bőr tisztítása és sterilizálása. Ezután helyi érzéstelenítőt alkalmazhatnak a kezelés területén annak érdekében, hogy a páciens számára a kezelést fájdalommentessé tegyék és minimalizálják a kellemetlenségeket is.

Az orvos vékony tű segítségével behelyezi a felszívódó szálakat a bőr alá a megfelelő pozíciókba. A szálakat általában úgy helyezik el, hogy támogassák és emeljék a bőrt az arckontúr javítása érdekében.

Miután az összes szálat megfelelően elhelyezték, az orvos finomhangolja az arckontúrt, hogy elérje a kívánt eredményt. Ezután a kezelt területet általában fertőtlenítővel kezelik, és szükség esetén kötszerrel fedik le.

A kezelés befejezése után az orvos tanácsokkal látja el a pácienst a felépülési rövid időszakra vonatkozóan, valamint bármilyen speciális utókezelésre vonatkozóan, amelyre szükség lehet. Nagyon fontos betartani ezeket az utasításokat, hogy optimalizáljuk a gyógyulási folyamatot és minimalizáljuk a szövődmények kockázatát.

Kinek lehet jó választás a thread lifting kezelés?

A Thread Lifting kezelés kiváló lehetőség lehet azoknak, akik enyhe vagy mérsékelt arckontúrvesztéssel és bőrfeszesség csökkenéssel küzdenek, de még nem igénylik a hagyományos arcfelvarrás vagy más invazív beavatkozásokat. Ideális esetek a következők:

  • Korai öregedés jelei: Azok, akik enyhe vagy mérsékelt arcbőr elvékonyodást, lazaságot vagy süllyedést tapasztalnak, de még nem igényelnek radikális plasztikai sebészeti megoldásokat.
  • Bőr rugalmasságának elvesztése: Azok, akik elvesztették bőrük rugalmasságát, de nem szeretnének hosszú helyreállítási időt és invazív beavatkozásokkal járó kockázatokat vállalni.
  • Előző arcfelvarrás utáni támogatás: Azok, akik korábban arcfelvarrásban részesültek, de szeretnék felfrissíteni és tovább javítani az eredményeket a Thread Lifting segítségével.
  • Fiatalabb megjelenés elérésére törekvők: Fiatalabb páciensek is választhatják ezt a kezelést prevenciós célokra, hogy megelőzzék az öregedés jeleinek kialakulását.
  • Kevésbé invazív megoldást keresők: Azok, akik szeretnék elkerülni a hosszabb helyreállítási időt és a plasztikai sebészeti beavatkozásokkal járó komolyabb kockázatokat.

Fontos azonban megjegyezni, hogy minden páciens egyedi, és a legjobb megoldás a konzultáció során alakul ki az orvos és a páciens között. Az orvosnak értékelnie kell a páciens bőrtípusát, az elvárásait, az egészségügyi előzményeit és az esetleges kockázatokat annak érdekében, hogy biztos lehessen abban, hogy a megfelelő Thread Lifting kezelés mellett döntenek a pácienssel együtt.

A thread lifting kezelés legfontosabb előnyei:

  • Kevesebb invazivitás: A Thread Lifting kezelés jóval kevesebb invazivitással jár, mint például az arcfelvarrás vagy más hagyományos plasztikai sebészeti eljárások. Nincs szükség nagyobb műtéti bemetszésekre, ami kevesebb kellemetlenséget és rövidebb helyreállítási időt eredményez.
  • Gyorsabb helyreállítási idő: A Thread Lifting után általában gyorsabb a helyreállítási idő, mint más plasztikai sebészeti beavatkozások után. A páciensek általában rövid időn belül visszatérhetnek a mindennapi tevékenységeikhez, minimalizálva a kiesett időt a munkából vagy a társadalmi életből.
  • Természetes megjelenés: Az elhelyezett szálak segítségével a Thread Lifting kezelés természetes megjelenést eredményez, amely nemcsak fiatalosabbá, de mégis a páciens saját arcvonásait megőrzi.
  • Hosszú távú eredmények: A Thread Lifting nemcsak azonnali emelést és feszességet eredményez, hanem hosszú távú előnyöket is biztosít, ugyanis akár akár 2 évig is tarthat a hatása. A szálak stimulálják a kollagéntermelést, ami hosszú távon is segít a bőr feszességének és rugalmasságának fenntartásában.
  • Javuló bőrtextúra: A kezelés nemcsak a bőr feszességét és arckontúrját javítja, hanem segíthet a bőrtextúra javításában is. A szálak stimulálják a kollagéntermelést, ami simább, rugalmasabb bőrt eredményez.
  • Alacsonyabb kockázat: A Thread Lifting kezelés alacsonyabb kockázatot jelenthet szövődmények tekintetében, mint a hagyományosabb plasztikai sebészeti beavatkozások. A kevesebb invazivitás és a helyi érzéstelenítő alkalmazása miatt a szövődmények és a mellékhatások valószínűsége alacsonyabb lehet.
Esztétikai bőrgyógyászat

Meddig tart a thread lifting hatása?

A Thread Lifting kezelés hatása általában hosszabb távú, mint például a hagyományos ráncfeltöltéseké, de rövidebb, mint egy teljes arcfelvarrás esetén. A hatás időtartama változhat a páciens egyedi biológiai reakcióitól, az alkalmazott szálak típusától és az elvégzett kezelés módjától függően. Általánosságban elmondható, hogy a Thread Lifting kezelés hatása 1-2 évig tarthat, de néhány páciensnél akár hosszabb ideig is fennmaradhat.

A kezelés után azonnal láthatóak lehetnek az eredmények, és az arckontúr javulása azonnal észrevehető lehet. Azonban a legjobb eredmények és a legtartósabb hatás érdekében általában több hónapra van szükség, amíg a kollagéntermelés fokozódik és a bőr teljesen regenerálódik.

Fontos megjegyezni, hogy a Thread Lifting hatása fokozatosan csökkenhet az idő múlásával, és a kezelés után új kezelés lehet szükséges a hatás fenntartásához vagy frissítéséhez. Azonban még a hatás csökkenése után is általában javulást lehet tapasztalni a bőr állapotában és arckontúrjában a kezelés előtti állapothoz képest.

 

Hialuronsavas töltésekről bővebben

Általános információ

A hialurolsav a test által is természetesen termelt, az összes szövetben megtalálható, nagy méretű, lánc-szerűen összetett szénhidrát. A hialurolsav termelődés idősebb korban lelassul, a meglévő molekulák mennyisége pedig csökkenésnek indul. Legnagyobb koncentrációban többek között a bőrben (több mint 50%), a porcokban, izületek folyadékában, kötőszövetekben, ínyben, csontokban és szemben található.

Először szemsebészeti beavatkozásoknál használták, jelenleg több orvosi területen is használják gyógyászati célra: urológiában, fül-orr-gégészeti területen, fogászatnál, bőrgyógyászatban, reumatológián.

Leginkább vízmegkötő hatása van, szinte vonzza a vízmolekulákat sajátos szerkezete miatt. Saját súlyánál akár 1000x több vizet is képes megkötni és tárolni. Az izületekben és izmokban síkosító szerepe van, így a növeli rugalmasságot és a kopás csökkenti.

Hialuronos töltés során a természetesen lecsökkent molekulákat pótoljuk vissza a bőr meghatározott területére, így szinte kizárt az allergiás reakció, mindenki részt vehet a kezelésen, egy-két speciális esetet kivéve.

Milyen esetekben nem ajánlott

 • várandósoknál és szoptatás ideje alatt
 • kezelt területen bőrfertőzés áll fenn (pl herpesz)
 • megfázásos vagy lázas állapotok esetén
 • bizonyos autoimmun betegségek fennállásakor

Milyen esetekben használható a Hyaluronsavas kezelés?

 • ráncfeltöltés
 • ajaktöltés
 • szem alatti karikák töltése
 • „arcszobrászat”(járomív, szemöldök ív, halánték mélyedés, állkontúr, állcsúcs)
 • skinbooster kezelés

A hialuronsavas feltöltés menete

A konzultáció során Önnek fel kell világosítania orvosunkat a korábban elvégzett arcfiatalító beavatkozásokról, majd felmérjük a bőr állapotát és a ráncok elhelyezkedését. A konzultáció során a volumenpótlás szükséges mennyisége és az elérhető eredmények is szóba fognak kerülni.

Helyi érzéstelenítés után speciális, vékony tűvel azon a területen használják a hatóanyagot, ahol a ráncot vagy barázdát meg akarják szüntetni és volumenpótlás mellett döntöttek.

Mivel a hialuronsav teljesen természetes (testben is jelenlevő) anyag, ezért nincs szükség bőrpróbára és allergiás tünetek sem fordulhatnak elő.

A kezelés ideje nem több mint 30 perc, teljesen fájdalommentes és a végeredmény teljesen természetes hatású.

A feltöltés eredmény azonnal látható.

A feltöltés hatása a bőr szerkezetétől, az életkortól, életmódtól függ, de várhatóan 5-12 hónapig látható a kezelés.

Egy feltöltéshez akár több ampullát is használhatunk, ami a kezelés végső díját befolyásolhatja.

Esztétikai bőrgyógyászat

Milyen mellékhatása lehet a hialuronsavas feltöltésnek?

 • átmeneti pirosodás, bőrpír
 • duzzanat
 • bevérzés
 • érzéstelenítés elmúlása után minimális fájdalom rövid ideig

Pár tanács a hialuronsavas kezelés utáni időszakra

Pár napig érdemes mellőzni a szaunát vagy meröltető mozgást.

Az orvos által meghatározott ideig mellőzni kell a bizonyos anyagokat tartalmazó készítmények használatát, mint például a retinol-t, illetve az arcradírozás sem ajánlott.

A fényvédelemre különös figyelmet kell fordítani.

 

Ránckezelésről bővebben

Az arcfiatalítás és ráncok csökkentése az egyik leggyakoribb igény az esztétikai kezeléseket keresők körében. Ezen célok elérésének egyik hatékony és népszerű módja az injekciós terápiák alkalmazása, melyek segítségével az évek során kialakult finom vonalak és ráncok jelentős mértékben csökkenthetők.

Az injekcióval történő ráncfeltöltés olyan eljárásokat foglal magában, melyek során speciális anyagokat injektálnak a bőrbe, lehetővé téve annak újbóli feszességét és fiatalságát. Ezek az eljárások nemcsak az esztétikai megjelenést javítják, hanem a betegek önbizalmát és jólétét is növelik.

Az arcfiatalító injekciók gyorsak és minimális kényelmetlenséggel járnak, így ideális választást kínálnak azoknak, akik keresik a gyors és hatékony megoldást az idő múlásának jeleinek enyhítésére. Az eredmények azonnal láthatóak és hosszú távúak lehetnek, így a páciensek gyakran rendszeresen visszatérnek ezekhez az eljárásokhoz, hogy megőrizzék fiatalos megjelenésüket és élettel telibbnek érezzék magukat. Az injekciós ráncfeltöltés egy biztonságos és bevált módszer, melyet szakképzett orvosok és esztétikai specialisták végeznek, így garantálva a legjobb eredményeket és a páciensek teljes elégedettségét.

Kinek ajánlott az arcfiatalító kezelés?

Az injekciós ráncfeltöltés és arcfiatalító kezelések széles körű javaslatra találnak, különböző korosztályok és élethelyzetek számára.

Ajánlott azoknak, akik az élet során kialakult finom vonalak és ráncok miatt szeretnének friss, fiatalos megjelenést visszanyerni. Ezek a kezelések ideálisak olyan pácienseknek, akik elkerülnék a sebészeti beavatkozásokat, de mégis hatékony módszert keresnek a bőrük állapotának javítására.

Ezen kívül, azoknak, akik szeretnék megelőzni az öregedés jeleinek előrehaladását, és akik a prevencióra helyezik a hangsúlyt, szintén ajánlott lehet az ilyen típusú kezelés. A kezeléseket gyakran igénylik azok, akik kiegyensúlyozott, természetes megjelenést keresnek, mivel az injekciós eljárások lehetővé teszik a személyre szabható és finom eredmények elérését.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyén egyedi és a kezelési tervet mindig szakemberrel kell konzultálni, aki a páciens egyéni igényeire és bőrtípusára szabja a terápiát. Azok, akik egészségesek és jó általános állapotban vannak, általában kiválóan alkalmasak az injekciós ráncfeltöltésre.

Mikor kezd el látszódni és meddig tart az arckezelés hatása?

Az injekciós ráncfeltöltés és arcfiatalító kezelések hatása általában néhány napon belül észrevehetővé válik, de a teljes hatás általában 1-2 hét alatt alakul ki. Az első pár napban lehet némi duzzanat vagy vörösség az injekció helyén, de ez általában gyorsan elmúlik. Az eredmények fokozatosan alakulnak ki, és általában 3-6 hónapig tartanak, attól függően, hogy milyen típusú injekcióval kezelt területről van szó, és az egyéni bőrreakcióktól. A páciensek gyakran tapasztalnak fokozatos javulást az arc simaságában és fiatalosabb megjelenésében az eljárás után, ami tovább javulhat az idő múlásával.

Meddig tart az arckezelés hatása?

Az arcfiatalító kezelések hatása általában változó lehet az egyéni bőrreakciók és az alkalmazott kezelés típusától függően. Általánosságban elmondható, hogy az injekciós ráncfeltöltés és arcfiatalító kezelések hatása általában 3-6 hónapig tart, miután az injekciókat beadatják. Ezen időtartam alatt az eljárás során alkalmazott anyagok fokozatosan lebomlanak a szervezetben, ami visszafordítható módon csökkenti azok hatását.

Melyik régiókat kezelik a leggyakrabban az arcon?

1 régió: szarkalábak / homlok vízszintes ráncai / glabella ráncok

2 régió: szarkaláb/szemkörnyék és glabella ránc, szarkaláb/szemkörnyék és homlom, homlok és glabella

3 régió: szarkalábak/szem környéke + glabella ráncok + homlok vízszintes ráncai

Milyen mellékhatása van az injekciós ránctalanításnak?

 • apróbb bevérzések, amik napok alatt felszívódnak
 • enyhe duzzanat az injekció beadásának területén
 • ritkán: influenza-szerű tünet, fejfájás (pár nap alatt elmúlik)

Mikor nem ajánlott az injekciós kezelés?

 • Terhesség és szoptatás ideje alatt: nincs elegendő tudományos bizonyíték az eljárás biztonságosságára ebben az időszakban, ezért az esztétikai szokorvosunk ez esetben nem fogja ajánlani a kezelést.
 • Allergia esetén: amennyiben korábban kimutatta egy vizsgálat, hogy érzékeny az injekcióban taláható bármilyen anyagra, vagy a teszt során kiderül, hogy reakció lépett fel, tilos a kezelést megkezdeni.
 • Bőrfelüet területén gyulladás vagy fertőzés található: csak abban az esetben lehet igénybe venni ilyen szépészeti kezelést, ha az alapvető egészség rendben van.
 • Bizonyos egészségügyi problémák esetén: például véralvadási rendellenesség, autoimmunbetegség esetén, bizonyos gyógyszerek szedése, izom- és idegrendszeri betegségek esetén

Milyen kezelésekkel együtt lehet a mimikai ráncok csökkentését kezelő beavatkozást kombinálni?

 • Dermális töltőanyagok: az injekciós kezelés mellett a dermális töltőanyagokat is alkalmazzák a ráncok és finom vonalak kitöltésére, valamint az arc kontúrjainak javítására. Ezek az anyagok például hyaluronsav alapúak lehetnek, és kiegészítik az arcfiatalító kezelést a frissebb megjelenés érdekében.

 • Lézeres kezelések: A lézeres eljárások, például a frakcionált CO2 lézer vagy a lézeres bőrfelszín megújítása segíthetnek a bőr feszességének és textúrájának javításában, ami tovább fokozhatja az arcfiatalító kezelések hatását.

 • Mikrodermabrázió és kémiai hámlasztás: Ezek az eljárások segíthetnek eltávolítani a felső, elhalt bőrrétegeket, javítva a bőr textúráját és simaságát, valamint elősegítve a fiatalosabb megjelenést.

 • Arcplasztika: Bizonyos esetekben az arcplasztika vagy más sebészeti beavatkozások kombinálhatók az injekciós kezelésekkel a kívánt eredmények elérésére, különösen ha jelentősebb bőrproblémákat vagy öregedési jeleket kell kezelni.

 

Lézersebészeti megoldások

A bőrgyógyászatban alkalmazott lézersebészeti technikák egyre nélkülözhetetlenebbé válnak az esztétikai és orvosi kezelések terén. A folyamatos technológiai fejlődés elősegíti a precízebb és biztonságosabb beavatkozásokat a bőrproblémák kezelésében. A leggyakoribb eljárások közé tartozik az anyajegyek lézeres eltávolítása, mely minimális hegesedést garantál, a vírusos szemölcsök hatékony és gyors eltávolítása, valamint a körömbenövés lézeres kezelése, ami fájdalommentes megoldást kínál. Emellett a bőrkinövések, mint például a fibrómák és futószemölcsök, valamint az érgomolyagok eltávolítása is egyre elterjedtebbé válik, mivel ezek a beavatkozások minimális sebészeti beavatkozást igényelnek és gyorsabb gyógyulást eredményeznek.  

Milyen lézersebészeti műtéteket végzünk?

 • anyajegy lézeres eltávolítása
 • vírusos szemölcs eltávolítása
 • körömbenövés lézeres kezelése
 • bőrkinövések (pl. fibrómák, futószemölcsök) eltávolítása
 • érgomolyagok eltávolítása

Miért válassza a lézersebészetet?

 • a lézeres eltávolítás sokkal kevésbé invazív eljárás, mint mondjuk a sebészeti kimetszés vagy fagyasztás
 • a lézerfény pontosan ott dolgozik, ahol az elváltozás található, ezért az egészséges területek nem sérülnek
 • mivel nincs vágás vagy metszés, maga a lézeres kezelés a bőrfelületen történik, ezért kisebb a fertőzés veszély és sokkal gyorsabb a gyógyulási idő
 • sokkal kisebb hegek maradnak
 • a kezelt területen a seb kezelése egyszerű
 • a beavatkozás teljesen fájdalommentes és vérzéssel sem jár

Milyen típusú anyajegyek kezelhetőek lézerrel?

Minden esetben alapos bőrgyógyászati vizsgálat után dönti el az orvos, hogy az adott bőrelváltozás lézeresen eltávolítható-e vagy sem.  Anyajegyek esetén azok, amelyekről vizsgálat során megállapította a szakorvos, hogy nem rosszindulatúak, eltávolíthatóak lézeres eljárással. Amennyiben korábban járt bőrgyógyásznál, kérjük a lézersebész kollégának a vizsgálaton készült iratokat bemutatni. A diagnózis ebben az esetben 6 hónapnál nem lehet régebbi.

Amennyiben felmerül a gyanú, hogy érdemes az anyajegyből szövettani vizsgálatot venni, abban az esetben a hagyományos sebészeti eltávolítás javasolt, hogy mintát lehessen venni. Mintavételre abban az esetben van szükség, ha az anyajegy mérete, alakja vagy színe az elmúlt időszakban változott. A pigmentált anyajegyek lézeres eltávolítása nem alkalmazható. 

 

Áraink

Konzultáció
30 perc20 000
45 perc25 000
B0T0X - Ránckezelések
1 régió45 000
2 régió80 000
3 régió110 000
Izzadásgátló kezelések (hónalj, tenyér, talp, hajas fejbőr)136 000-tól
Hyaluronsav kezelések
(Teosyal, Karisma, HarmonyCa prémium töltőanyagokkal)
- ráncfeltöltés
1 ml100 000-tól
3 ml300 000
4 ml400 000
- ajakfeltöltés
0.5 ml75 000
0.7 ml85 000
1 ml100 000-tól
- szem alatti karikák töltése
0.5 ml75 000
0.7 ml85 000
1 ml110 000
- „arc harmonizálás" (járomív, szemöldök ív, halánték mélyedés, állkontúr, állcsúcs töltése, formázása)
1 ml100 000-tól
2 ml150 000
3 ml200 000
4-5-6 ... ml60 000
Skinbooster kezelés
1 ml80 000
3 ml175 000
1 terület83 000
2 terület150 000
Profhilo
1 terület100 000
2 terület90 000
Hyaluronsav kioldás55 000
Karisma 2 ml167 000
HarmonyCa 1ml161 000
Szálbehúzásos arc-, áll-, nyakkezelések
MINT szálak40 000
1 db stimuláló mono vagy screw szál5 000-tól
1 db Aptos szál szem alá, nasolabialis redőbe, vagy ajakba15 000-tól
10 db Aptos Hyaluronsav bevonattal ellátott COG emelő szál400 000
Injekciós zsírbontó kezelések, cellulit kezelés (Aqualix, Belkyra, Alidya)75 000
Kóros hegek (keloid) injekciós kezelése10 000
Bőrfelszíni növedékek / vírusos szemölcs / fibróma eltávolítása lézerrel (Az ár tartalmazza a konzultáció, műtét, kontrollvizsgálat díját is)
1-3 db35 000
4-6 db45 000
6-10 db50 000
11-20 db55 000
20 db-tól70 000
30 felettegyedi ár, megbeszélés alapján
Anyajegy eltávolítás 1db (bőrgyógyászati szakember által megvizsgált, bizonyítottan jóindulatú, lelet bemutatása szükséges erről)65 000
 

Időpontfoglalás

Dr. Sas Andrea, bőrgyógyászat, nemigyógyászat, kozmetológus, esztétikai bőrgyógyászat, lézeres kisműtétek, hialuronos feltöltés, botox kezelés

Dr. Mikó Zsuzsanna

Sebész, esztétikai szakorvos

Z

Növedékek, fibrómák, seborrhoeás keratosisok eltávolítása

Z

Arcfiatalítás kozmetikai beavatkozással

Z

Arcon végzett kisebb sebészeti beavatkozások

Z

Injekciós kezelések (hegek, zsírbontás)

Magánrendelő elérhetősége

Cím

1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.

27-es kapucsengő

Hívj minket telefonon

+36 70 616 9690

Legyünk barátok

Kövess minket Instagramon